Contact opnemen

Paul Zuidgeest Landschapsarchitectuur
Wildbroekstraat 1
3660 Opglabbeek/Oudsbergen
België

+32 (0)479 055 002 / +31 (0)6 2164 2229
info@paulzuidgeest.com
www.paulzuidgeest.com

Bekijk mijn LinkedIn

Download hier mijn visitekaartje, print het en bewaar het bij uw andere visitekaartjes. Mijn CV kunt u hier downloaden.

Zakelijke gegevens

Architectenregister
Ik ben als landschapsarchitect onder nummer 3.080115.004 ingeschreven in het Nederlands architectenregister.

NVTL
Paul Zuidgeest Landschapsarchitectuur is bureaulid van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitecten (NVTL).

Btw-identificatienummer
Mijn btw-id is: NL002023732B78

Kamer van Koophandel
Paul Zuidgeest Landschapsarchitectuur is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 2442 7072.

Algemene voorwaarden
Als algemene voorwaarden hanteer ik ‘De Nieuwe Regeling 2011’ (DNR 2011), eerste herziening 2013. De volledige tekst kunt u hier downloaden.

Landschapsarchitect op Maat

Naast losse projecten werk ik bij gemeentes op detacheringsbasis. Enerzijds op de reguliere wijze, maar ik heb ook een nieuwe werkwijze ontwikkeld die de voordelen van een vaste collega combineert met de flexibiliteit van inhuur. Meer informatie hierover vindt u hier.

Maatschappelijk ondernemen

De wereld elke dag een stukje mooier maken… Dat doe ik enerzijds via mijn werk, maar ik probeer dat ook te doen in de manier waarop ik werk. Zo reis ik het overgrote deel van mijn zakelijke kilometers met het OV. Alleen bij onnodig lange reistijden of complexe verbindingen pak ik de auto. Daarnaast doneer ik een deel van mijn omzet aan goede ‘groene doelen’. Ik sta open voor opdrachtgevers die daar suggesties voor hebben. Tot slot verlaat ik met enige regelmaat een week mijn kantoor om als vrijwilliger fysiek aan de slag te gaan op een landgoed of in een natuurgebied.

Lezing ‘Waarde van buitenruimte’

Momenteel werk ik samen met Kathleen Verhelst aan een lezing over de waarde van de buitenruimte. Kathleen is klassiek filoloog en gestalttherapeut en benadert dit onderwerp vanuit gezondheid en de sociaal-maatschappelijke kant. Zelf ga ik in op de fysieke, milieutechnische en economische aspecten. Deze lezing is nog in ontwikkeling, maar heeft u interesse, aarzel dan niet om contact op te nemen.