Reizen

Landschappen fascineren mij. Tijdens mijn werk voel ik de drang om er actief mee aan de slag te gaan. In mijn vrije tijd trek ik er daarentegen met ontzag doorheen om het te ‘beleven’, bij voorkeur op de fiets. Een zwervend bestaan met een tentje achterop vind ik de mooiste manier om een nieuw land en haar inwoners te leren kennen.

Vanaf 2002 maak ik jaarlijks een of meerdere fietstochten door Europa. In 2013 is een droom uitgekomen door samen met mijn vriendin van Rotterdam naar Singapore te fietsen, om vervolgens per containerschip terug te keren. In 2019 hebben we dit nogmaals gedaan, maar toen was de bestemming Afrika.

Lezing

Met enige regelmaat geef ik besloten en openbare lezingen over onze reizen naar Singapore en door Afrika. De lezingen duren elk ca. 2 uur, incl. 20 minuten pauze. Mocht u hier meer over willen weten, stuur dan even een mailtje naar info@paulzuidgeest.nl.

Boek ‘Oostwaarts’

Na onze terugkomst van onze fietstocht naar Singapore heb ik een boek geschreven, dat uitgeverij Elmar in november 2015 uitgaf. Voor meer informatie klikt u hier.

De kosten voor het boek zijn € 16,95 + € 3,- verzendkosten. Als u meer informatie wenst of het boek wilt kopen, stuur dan even een mailtje aan info@paulzuidgeest.nl.

Het boek staat overigens ook in diverse bibliotheken in Nederland.