Reizen

Landschappen fascineren mij. Tijdens mijn werk voel ik de drang om er actief mee aan de slag te gaan. In mijn vrije tijd trek ik er daarentegen met ontzag doorheen om het te ‘beleven’, bij voorkeur op de fiets. Een zwervend bestaan met een tentje achterop vind ik de mooiste manier om een nieuw land en haar inwoners te leren kennen.

Vanaf 2002 maak ik jaarlijks een of meerdere fietstochten door Europa. In 2013 is een droom uitgekomen door samen met mijn vriendin van Rotterdam naar Singapore te fietsen, om vervolgens per containerschip terug te keren. Momenteel staat alles in het teken van een fietstocht van Rotterdam naar Kaapstad (Zuid-Afrika). Wilt u daar meer over weten, klik dan hier.

Lezing

Met enige regelmaat geef ik besloten en openbare lezingen over onze reis naar Singapore. Mijn ‘standaard lezing’ duurt ca. 2 uur, incl. 20 minuten pauze, maar ook op maat gesneden thematische lezingen zijn mogelijk. Vanaf september 2020 heb ik weer ruimte. Interesse? Graag ontvang ik dan uw gegevens via het onderstaande formulier.

Boek ‘Oostwaarts’

Na onze terugkomst van onze fietstocht naar Singapore heb ik een boek geschreven, dat uitgeverij Elmar in november 2015 uitgaf. Voor meer informatie klikt u hier.

Helaas is het boek momenteel niet verkrijgbaar. Vanaf september 2020 kunt u het via deze website weer bestellen. Het boek staat echter ook in diverse bibliotheken in Nederland.